Категория: За дома

3 често допускани грешки при покупката на имот3 често допускани грешки при покупката на имот

Жилищният въпрос винаги е бил тема номер 1 за хората.

На първо място се отрежда значимостта на покрива над главата, а на второ темата около придобиването му. За всяко е нужен и опит и познания. Нека обаче насочим вниманието към това кои са 3-те най-често допускани грешки в покупката на имот, особено ако купувачът живее в голям град.Предвиждайки факта, че всяка покупка на жилище е свързана с необходима налична сума, независимо дали е дошла лесно или в плод на дългогодишен труд, от значение е да подходим разумно.

READ MOREREAD MORE

Съвета за полагане на плочки в душ-ъгъл на баняСъвета за полагане на плочки в душ-ъгъл на баня

Повредите причинени от течове се откриват късно, много след като водата вече е прокарала пътя си. За изграждане на душ-ъгъл или вани е от значение да се осигури трайна хидроизолация с непромукаеми фуги, както и да се постави водоустойчива фаянсова облицовка.

Ето и топ съветите на специалисти по полагане на плочки в баня:

1. За допълнително изграждане на душ-ъгъл тръбите за каналната вода се монтират най-често извън стената. За да се изолира и шума, могат да бъдат скрити и зад тухлена стена. За целта са достатъчни само малко количество строителен разтвор и всичко е готово. Универсалният развари, които се разбърква с вода върши идеална работа.

READ MOREREAD MORE