Категория: Козметика

Колие СваровскиКолие Сваровски

Изборът на бижута за предстоящ повод или подарък за близък е изключително специален момент за дамите. Всяка желае да бъде накичена с най-красивото и нежно бижу от колекцията на Сваровски. Бижутата на тази марка винаги са били сред любимците на дамите и това е неслучайно. Да не говорим, че камъните на тази огромна компания са […]

READ MOREREAD MORE

Пълноценни грижи за лицетоПълноценни грижи за лицето

В днешно време грижата за лицето е едно от основните задължения на човека. Напрегнатото ежедневие, замърсеният въздух и влошеното качество на хранителните продукти дава сериозно отражение върху състоянието на кожата и преди всичко върху кожата на лицето, тъй като тази част от тялото е винаги открита и атакувана от всякакви външни фактори.

За да се поддържа кожата на лицето в добър вид, козметичните компании създават огромно разнообразие от козметчини продукти като кремове за лице, лосиони, ексфолианти и маски.

READ MOREREAD MORE

Защо да изберем био козметика и как да я разпознаемЗащо да изберем био козметика и как да я разпознаем

Повишеният интерес към натуралната козметика се дължи на разнообразието при биопродуктите както и на техните доказани качества.

Какво отличава био козметиката?

В много от козметичните продукти се съдържат вредни елементи, част от които са с доказано негативно влияние върху организма. Това, което отличава био козметиката от обикновената е съставът й от природни екстракти.

READ MOREREAD MORE