Колие СваровскиИзборът на бижута за предстоящ повод или подарък за близък е изключително специален момент за дамите. Всяка желае да бъде накичена с най-красивото и нежно бижу от колекцията на Сваровски. Бижутата на тази марка винаги са били сред любимците на дамите и това е неслучайно. Да не говорим, че камъните на тази огромна компания са сред най-търсените на пазара за бижута. Въпреки че главно жените се интересуват от тях, все по-често забелязваме как и мъжете започват да обръщат глава към тях. 

Защо да изберете колие Сваровски?

Всяко колие Сваровски се отличава с невероятно нежна и елегантна визия. Моделите прилягат както на млади, така и на по-възрастни дами. Колекцията от бижута на популярната компания включва красиви дамски колиета от кристали, гривни, пръстени, комплекти и други аксесоари. Всички те са стилно украсени с блясъка на кристалите Сваровски и определено хващат окото на всяка дама. 

Колие

Бижутата Сваровски освен че стоят прекрасно на дамската шия, те се изработват от висококачествени материали, като медицинска стомана и благородни метали, гарнирани със сияйните камъни Сваровски. 

Интересен факт е, че в миналото колиетата са се смятали за накит, който служел като амулет, пазещ носителката му от зли сили. В днешно време, едно красиво колие Сваровски служи по-скоро като допълване на тоалета с доза блясък и красота. Използват се като нежен аксесоар, който трябва да се съобрази с повода и тоалета. При изработката на колие Сваровски се позволява голяма гъвкавост, което допълнително улеснява носенето и комбинацията им с облеклото. 

Колие Сваровски Лебед

Колие

Един от най-предпочитаните модели от колекцията с колиета е “Колие Сваровски Лебед” – нежно, изискано и очарователно бижу и колие, което със сигурност ще Ви превърне в сензацията на вечерта. Това красиво и стилно бижу е подходящо за вечерни коктейли, лични празници, фирмени партита.