Количката на Вашето мъниче за опознаване на света навънБебешката количка стои сред първите места във Вашия списък за закупуване на най-необходимото за новодошлия член на семейството Ви. Предпочитанията варират толкова, колкото са и броят на родителите в световен мащаб. По тази причина изборът не се ограничава само в количка за бебе момченце, в сини тонове, или за момиченце, в розови.

Предлаганите модели в БЕБЕ МАРКЕТ са неочаквано разнообразни, за да намерите именно количката, която да е и удобна, и красива – както за Вас, така и за бебчето в нея.

Видове бебешки колички

Моделите колички за бебе, най-общо, се делят на зимни и летни, но съществуват и други класификации, например: комбинирани и некомбинирани, на четири колела или триколки (на три колела), колички за близнаци.

За Ваше удобство, в онлайн магазина ни разполагаме и с допълнителни аксесоари, за да можете да купите от едно място всичко необходимо за бебешка количка: сенници, чанти, подложки, комарници, дъждобрани, кошчета, покривала, чувалчета и т. н. Подобно на лек автомобил, количките за бебета изискват и други допълнения, в зависимост от метеорологичните условия навън.

Някои от моделите Ви предлагат и други улеснения, например лесна свъваемост при нужда. Като цяло обаче, всеки модел е изработен от изключително здрави материалите на носещата част и подходящи материи за тапицерията, така че да е лека и лесно перяща се.

Магазин за бебешки колички  БЕБЕ МАРКЕТ е снабден с широк спектър от артикули с отлична функционалност. Практични и безопасни, с бебешките колички от нашия сайт ще можете да променяте позицията според ръста на детенцето Ви, да преминавате от количка в система за пътуване (за новородено), да сглобявате и разглобявате предпазния борд без усилие. В БЕБЕ МАРКЕТ ще намерите подробно описание на всяка една количка за бебе относно материали, цветове, действия, вградени и допълнителни механизми, нови технологии, включени в модела, а при някои – и видео, в помощ на родителите, където нагледно са представени всички функции на количката. И макар за неопитните да изглежда малко сложно, истината е, че всяка количка за бебе представлява реализиран дизайн на максималното улеснение.

Веднъж запознати с всички възможности, които предлага количката, Вие ще се почувствате специални, без оглед на това точно на кой модел сте се спрели.

Разбира се, ценови разлики има, но всичко зависи от Вашите нужди, а при всички положения при нас ще намерите количка, която ще пасне и на бюджета Ви.

Намалени Бебешки колички

Всеки модел бебешка количка в БЕБЕ МАРКЕТ е създадена по начин, напълно съобразен с днешните потребности на съвременния родител. По тази причина се набляга на функции, които позволяват: бърза реакция, най-висша степен на сигурност и комфорт на бебето и на водещия количката родител, адаптивност към средата (промяна на формата, лесно сгъване и разгъване, позициониране на тялото на бебето така, че да се пази здравето му) и много други.

На разходка или по друг повод, при забързано вървене или не толкова, количката на Вашето бебче трябва да бъде удобна при всякакви „пътни“ условия. Дизайните на детските колички в магазина ни са проектирани така, че да се справят и с тесните „проходи“, които биха възникнали по време на движение.

Вашият мъничък пътуващ ще бъде доволен, а и Вие самите!